Tennesseedreef 9A_05.jpg Tennesseedreef 9A_04.jpg Tennesseedreef 9A_06.jpg Tennesseedreef 9A_01.jpg Tennesseedreef 9A_02.jpg Tennesseedreef 9A_03.jpg Tennesseedreef 9A_07.jpg Tennesseedreef 9A_08.jpg Tennesseedreef 9A_09.jpg Tennesseedreef 9A_10.jpg Tennesseedreef 9A_11.jpg Tennesseedreef 9A_12.jpg Tennesseedreef 9A_13.jpg Tennesseedreef 9A_14.jpg Tennesseedreef 9A_15.jpg Tennesseedreef 9A_16.jpg Tennesseedreef 9A_17.jpg Tennesseedreef 9A_18.jpg Tennesseedreef 9A_19.jpg Tennesseedreef 9A_20.jpg Tennesseedreef 9A_21.jpg Tennesseedreef 9A_22.jpg
Tennesseedreef 9A_05.jpg
Tennesseedreef 9A_04.jpg
Tennesseedreef 9A_06.jpg
Tennesseedreef 9A_01.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Tennesseedreef 9A, 3565 CK Utrecht

€ 1.533,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Aanvaarding In overleg
Totale VVO 113,8 m²
Status Verhuurd

Beschrijving

Adres : TENNESSEEDREEF 9A, 3565 CK Utrecht
Huurprijs : €18.400,00 per jaar/ €1.533,33 per maand
Type object : Bedrijfspand met kantoor-/opslag-/showroom-ruimte
Bouwvorm : Bestaande bouw
Bouwjaar : 2003
Gebruiksoppervlakte : 114m2
Inhoud : 483m3

Algemeen
Het betreft een ideale, multifunctionele bedrijfsunit voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf of doorstarters die vanuit huis zijn begonnen. De unit is verdeeld over twee bouwlagen en heeft een efficiënte indeling. De bedrijfsruimte beschikt in totaal over circa 114 m², waarvan circa 64 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond. De unit is multifunctioneel inzetbaar met separate toegangsdeur en is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur op maaiveldniveau. De kantoorruimte van circa 50 m² is verdeeld over 4 ruimtes en gelegen op de eerste verdieping met veel daglicht toetreding. Een pantry en een nette laminaatvloer maken deze unit compleet.

Locatie en ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein Nieuw-Overvecht en ligt aan de noordzijde van Utrecht. Dit is een modern, gemengd bedrijventerrein met zowel grote als kleine bedrijven en is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, in een wijk welke wordt begrensd door de rivier de Vecht, de Zuilense Ring en de Franciscusdreef. De ligging van Nieuw Overvecht ten opzichte van het centrum van de stad Utrecht en ten opzichte van de uitvalswegen (A2 en A27) wordt door het bedrijfsleven als belangrijkste kwaliteit van het gebied gezien. Mede hierdoor is de bereikbaarheid zeer goed en beschikt het terrein over één van de belangrijkste vestigingsvoorwaarden voor bedrijven. Het aangrenzende bedrijventerrein Overvecht kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse autobedrijven maar ook Vechtsebanen Sports & Businesscampus en een Jumbo supermarkt zijn hier gevestigd. Utrecht heeft een grote aantrekkingskracht op de regio en is dankzij de centrale ligging in het land een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven.

Bereikbaarheid
Per auto: Het object is gelegen in de nabijheid van diverse rijkswegen. Via de Zuilense Ring (N230) is zowel de Rijksweg A2 als de Rijksweg A27 in enkele minuten bereikbaar.
Per OV: Utrecht CS is vanuit deze locatie goed te bereiken. Op loopafstand zijn diverse busverbindingen beschikbaar.

Bestemming en gebruik
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan Bedrijventerrein Overvecht e.o.. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming Bedrijventerrein, functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. Huurder dient zich ervan te vergewissen dat het gehuurde de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingplan. Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Vloeroppervlakte/Indeling Metrage (in m2)
De metrage van de bedrijfsruimte conform NEN 2580 betreft circa 114m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten. Een NEN 2580 meetstaat is beschikbaar.
- Bedrijfsruimte begane grond: circa 64m2
- Kantoorruimte 1e verdieping: circa 50m2

Afmetingen/grootte
Zie NEN 2580 meetrapport.
Toelichtingsclausule NEN2580 (De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580).
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Parkeren
Er zijn 2-3 eigen parkeerplaatsen (inclusief oprit) gelegen voor het object. Tevens is er sprake van vele gratis parkeerplaatsen langs de openbare weg.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het object ruimte wordt casco opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere:
- Cv-combiketel en radiatoren
- Electrische overheaddeur met ruimte toegang
- Separate toegang(voor)deur
- Brandslanghaspel
- Ruim voldoende Electra-groepen
- Verlichtingsarmaturen
- Huidige laminaatvloer
- Modern sanitair en pantry

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

Huurprijs
€ 1.533,33 per maand/ €18.400,00 per jaar.

Servicekosten
Niet van toepassing, Huurder wordt rechtstreeks contractant van de diverse nutsbedrijven.

Energielabel
Een energielabel laat zien hoe zuinig een gebouw is en wat er beter kan. Belangrijke informatie, want een energiezuinig gebouw zorgt voor lagere energiekosten. Voor dit gebouw geldt een labelklasse A+. Beschikbaar is een energielabel-Utiliteit d.d. 31 januari 2023, uitgevoerd door Perfectkeur B.V.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
In principe een huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Een kortere aanvangshuurperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest actuele model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct

Bijzonderheden
- Bouwjaar gebouw: 2003
- Gebruiksoppervlakte totaal (BAG): 113,8m2 / BVO: 127,4m2
- Inhoud: 482,6m3
- Plafondhoogte: grotendeels 3,72m / deels 2.80m2
- Energielabel A+
- Kadastrale informatie: Gemeente Utrecht, sectie E, complex aanduiding 678A, A-26 en A-36.
- Het pand wordt in de huidige staat en zonder voorzieningen opgeleverd behoudens onder opleveringsniveau genoemde zaken.

Vereniging van Eigenaren Bedrijvenpark Over den Vecht
Huurder verplicht zich jegens verhuurder en andere belanghebbenden met betrekking tot het Bedrijvenpark Over den Vecht waarvan het verhuurde deel uitmaakt, te houden aan het (meest actuele) van toepassing zijnde huishoudelijk reglement zoals vastgelegd door de Vve.

Voorbehoud
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00873
Huurprijs € 1.533,- per maand
Borg € 3.100,-
Servicekosten € 17,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 14 april 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2003
Oppervlaktes en inhoud
VVO 113,8 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Industrieterrein
Nabij snelweg
Lokale voorzieningen Bank op 500 meter tot 1000 meter
Geldautomaat op 500 meter tot 1000 meter
Recreatie binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Busknooppunt binnen 500 meter
Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Energieverbruik
Energielabel A+
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Heeft een kantoor Ja

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken