Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

Leased

Planetenbaan
Maarssen

2 bedrooms • 100 m²

€ 1,050 (incl.)

Leased

 • Interior-
 • Property kindApartment
 • AvailabilityNow
 • Living area100 m²
 • Rooms3
 • Bedrooms2

Ruim 3-kamer appartement (ca. 100 m2) met veel lichtinval, gelegen nabij het Centrum en winkelcentrum Bisonspoor met berging en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Locatie: nabij het winkelgebied van het gezellige Maarssenbroek gelegen; winkels, horecagelegenheden, Maarssen CS en uitvalswegen in de nabije omgeving.

Indeling/omschrijving: Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een ruime living met open keukenruimte (voorzien van inbouwapparatuur), 2 slaapkamers, badkamer, separate toilet, externe bergruimte en parkeergelegenheid op het terrein.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is omgerekend € 1.050,- per maand inclusief voorschot op de gebruikerslasten (gas/water/elektra)
- Woonoppervlakte: circa 100 m2
- Aanvaarding: per direct
- De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd
- De opzegtermijn is gelijk aan 3 kalendermaanden
- De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Eenmalige kosten aan verhuurder €242,-- (inclusief BTW)
- Profiel huur kandidaat: 1 persoon (werkend) of 2 personen (werkend) stelletje, voorkeur voor expats.
- De gebruikte foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.


Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.


Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Planetenbaan
  Maarssen

  2 bedrooms • 100 m²

  € 1,050 (incl.)

 • Laat je gegevens achter: