Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

Planetenbaan
Maarssen

1 bedroom • 66 m²

€ 985 (incl.)

 • InteriorUnfurnished
 • Property kindApartment
 • Availability01-06-2020
 • Living area66 m²
 • Rooms2
 • Bedrooms1

Ruim 2-kamer appartement met veel lichtinval, gelegen nabij het Centrum van Maarssen met een ruimte buitenruime, externe bergruimte en een parkeerplaats op eigen terrein. Dit appartement is deels gestoffeerd (laminaatvloer) en van alle gemakken voorzien.

Locatie: nabij het winkelgebied van het gezellige Maarssen gelegen; winkels, Maarssen CS en uitvalswegen in de nabije omgeving.

Indeling/omschrijving: Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en beschikt over een lichte living met een open keuken (diverse inbouwapparatuur) en aangrenzend balkon, één (zeer ruime) slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel, separate toilet, externe bergruimte en parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Bijzonderheden:
- De huurprijs bedraagt € 985,- per maand inclusief voorschot op de gebruikerslasten (gas/water/elektra) en parkeerplaats
- Woonoppervlakte: vanaf 66 m2
- Aanvaarding: per 1 juni 2020 beschikbaar
- De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd
- De opzegtermijn is gelijk aan 3 kalendermaanden
- De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Profiel huur kandidaat: 1 persoon (werkend) of stelletje (werkend), huisdieren niet toegestaan.
- Selectie onder voorbehoud gunning verhuurder
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Planetenbaan
  Maarssen

  1 bedroom • 66 m²

  € 985 (incl.)

 • Laat je gegevens achter: