Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

Leased

Herenweg
Utrecht

0 bedrooms • 25 m²

€ 675 (incl.)

Leased

 • InteriorUnfurnished
 • AvailabilityNow
 • Living area25 m²
 • Rooms1
 • Bedrooms0

Adres en plaats: Herenweg te Utrecht

Wijk/Ligging: Pijlsweerd

Huurprijs: € 675,- per maand (inclusief G/W/E)

Omschrijving: Op gunstige locatie aan de rand van het centrum van Utrecht gelegen, ligt deze semi zelfstandige studio van ca. 25 m2. De woonruimte is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een eigen badkamer, de keukenruimte wordt gedeeld met 2 personen (werkend).

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 675,- inclusief gebruikerslasten (G/W/E)
- Profiel huur kandidaat: maximaal 1 persoon, werkend, geen huisdieren
- Aanvaarding: 1 november 2018
- Totale oppervlakte: circa 25 m2
- De verhuurperiode is voor 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- De opzegtermijn is 3 kalendermaanden
- De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn
- De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Herenweg
  Utrecht

  0 bedrooms • 25 m²

  € 675 (incl.)

 • Laat je gegevens achter: