Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

Jacobijnenstraat
Utrecht

2 bedrooms • 76 m²

€ 1,675 (excl.)

 • InteriorUnfurnished
 • Property kindApartment
 • AvailabilityNow
 • Living area76 m²
 • Rooms3
 • Bedrooms2

Adres en plaats: Jacobijnenstraat te Utrecht

Huurprijs: € 1.675,- per maand (exclusief)

Omschrijving: In het hartje van de oude binnenstad van Utrecht, ligt dit ruime en perfect onderhouden 3-kamer appartement van ca. 76 m2!

Indeling:
Entree met trapopgang naar eerste verdieping; royale woonkamer met doorloop naar woonkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur, beide slaapkamers te bereiken vanuit ruime hal, badkamer voorzien van doucheruimte en vaste wastafel en separate toilet.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 1.675,- exclusief per maand
- Profiel huur kandidaat: maximaal 2 personen (stel of delers), werkend, geen huisdieren
- Aanvaarding: per 1 februari 2020
- Totale oppervlakte: circa 76 m2
- De verhuurperiode is voor minimaal 12 maanden
- De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
- De opzegtermijn na 12 kalendermaanden bedraagt 2 kalendermaanden
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Jacobijnenstraat
  Utrecht

  2 bedrooms • 76 m²

  € 1,675 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: