Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

New

Jan Pieterszoon Coenstraat
Utrecht

0 bedrooms • 29 m²

€ 845 (incl.)

New

 • InteriorUnfurnished
 • AvailabilityNow
 • Living area29 m²
 • Rooms1
 • Bedrooms0

Adres en plaats: J.P. Coenstraat Utrecht

Wijk/Ligging: Utrecht Lombok

Huurprijs: € 845,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)

Omschrijving: Op een van de mooiste locaties van Lombok en op nog geen 5 fiets minuten van Centrum, ligt deze nette studio van ca. 29m2. De studio beschikt over een eigen keukenruimte voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer voorzien van een wastafel, doucheruimte en toilet.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 845,- inclusief voorschot gebruikerslasten
- Profiel huur kandidaat: maximaal 1 persoon, werkend en geen huisdieren
- Aanvaarding: per 1 juli 2020
- Totale oppervlakte: circa 29 m2
- De verhuurperiode is voor minimaal en maximaal 12 maanden!
- De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Jan Pieterszoon Coenstraat
  Utrecht

  0 bedrooms • 29 m²

  € 845 (incl.)

 • Laat je gegevens achter: