Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Bel ons nu op: 030 - 2901806

Meer informatie?
Bel: 030 - 2901806

Nieuw

Kanaalstraat
Utrecht

4 slaapkamers • 80 m²

€ 1.500,- (excl.)

Nieuw

 • InterieurGestoffeerd
 • Beschikbaarheid01-08-2020
 • Woonoppervlakte80 m²
 • Kamers5
 • Slaapkamers4

Adres en plaats: Kanaalstraat te Utrecht

Huurprijs: € 1.500,- per maand (exclusief gebruikerslasten)

Omschrijving: Aan de levendige Kanaalstraat met gezellige winkels en eettentjes en binnen 5 minuten van het Centrum, ligt deze ruime en lichte 5-kamer bovenwoning met buitenruimte.

Indeling:
Entree met trapopgang naar eerste verdieping; royale woonkamer met veel lichtinval door hoekligging, (slaap)kamer, keuken met doorgang naar buitenruimte en apart toilet.Trapopgang naar tweede verdieping; 3 ruime (slaap)kamers en badkamer voorzien van douche en wastafel. Vanuit de gang te bereiken riante zolder/vliering d.m.v. vlizotrap.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 1.500,- exclusief gebruikerslasten
- Profiel huurkandidaat: maximaal 2 personen (stel of delers) of een gezin, géén huisdieren!
- Aanvaarding: per 1 augustus 2020
- Totale oppervlakte: circa 80 m2
- De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd
- De opzegtermijn is 3 kalendermaanden
- De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Kanaalstraat
  Utrecht

  4 slaapkamers • 80 m²

  € 1.500,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: