Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

Leased

Laan van Nieuw-Guinea
Utrecht

1 bedroom • 38 m²

€ 1,000 (incl.)

Leased

 • InteriorUnfurnished
 • Property kindApartment
 • AvailabilityNow
 • Living area38 m²
 • Rooms2
 • Bedrooms1

Adres en plaats: Laan van Nieuw-Guinea te Utrecht

Wijk/Ligging: Lombok

Huurprijs: € 1.000,- per maand (inclusief voorschot G/W/E)

Omschrijving: In de populaire wijk Lombok, grenzend aan de bruisende Kanaalstraat, het Merwedekanaal en het prachtige Park Oog in Al, bevindt zich deze compleet gerenoveerde en nieuw opgeleverde woonruimte van ca. 38 m2.

De woonruimte wordt deels gestoffeerd (laminaatvloer en aansluitpunten tot verlichting) opgeleverd en beschikt over een keukenruimte voorzien van een afzuigkap en met een aansluitpunt voor een vaatwasser.
De woonkamer en slaapkamer staan in (half)open verbinding met elkaar.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 1.000,- inclusief voorschot G/W/E per maand, exclusief Tv/Internet/Gemeentelijke Heffingen
- Profiel huur kandidaat: werkend, geen huisdieren!
- Aanvaarding: per direct/zo spoedig mogelijk!
- Totale oppervlakte: circa 38 m2
- De verhuurperiode is voor minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Laan van Nieuw-Guinea
  Utrecht

  1 bedroom • 38 m²

  € 1,000 (incl.)

 • Laat je gegevens achter: