Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Call us: 030 - 2901806

More information?
Call: 030 - 2901806

New

Lijnmarkt
Utrecht

winkelruimte • 75 m²

€ 3,500 (excl.)

New

 • Interior-
 • Availability-
 • Living area75 m²
 • Rooms-
 • Bedrooms0

De winkelruimte is gesitueerd in een 17e eeuws rijks monumentaal hoekwinkelpand met overbouwde werf aan de grachtzijde, waarvan de begane grond en kelder te huur worden aangeboden. De winkel heeft een overzichtelijke doorkijk, met achter in de winkel twee ramen welke uitzien op de Oudegracht.

Ligging/Locatie
De Lijnmarkt is gelegen in de oude binnenstad, op steenworp afstand van Centraal Station en Hoog Catharijne. Het is een van die straten waarvoor je naar de Utrechtse binnenstad komt. De gezellige drukte, de vele zelfstandige winkeliers maar ook bekende ketens en horeca vormen een mooi geheel en maken de straat populair bij het winkelend publiek. De Lijnmarkt is het verlengde van de Oudegracht en gaat over in de Choorstraat. In de straat zijn o.a. gevestigd Image, Tailors & Co, Noa Noa, Boutique Lacoste, Eleganza, La Ligna, Optical Art, Bag-it, Lien & Giel, Kathmandu, Petit Bateau, De Duif, Abai-1, WAAR, De Wolkyshop en diverse horeca gelegenheden. Bevoorraden van de winkel is mogelijk via de voorgelegen straat. Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De parkeergarage is gelegen op enkele minuten lopen van het winkelpand en het station is op circa 5 loopminuten gelegen.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer:
De Lijnmarktis goed te bereiken met het eigen vervoer, via de oostelijke rondweg met directe aansluiting op de rijkswegen A28, A27, A2 en A12 en het verkeersplein Oudenrijn.
Het openbaar vervoer:
Uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Op 5 loopminuten van het Centraal Station en Hoog Catharijne en er zijn bushaltes op de Mariaplaats waar diverse buslijnen stoppen.

Vloeroppervlak
Begane grond circa 53 m2 en kelder circa 22 m2.

Frontbreedte
Circa 6,25 meter (hoekligging)

Opleveringsniveau
De winkelruimte is in huidige staat voorzien van o.a.
- Cv installatie
- Toilet
- Pantry
- Verlichting
- Houten vloerHuurprijs
€ 43.000,-- per jaar exclusief BTW. De betaling van de huur bij vooruitbetaling te voldoen in 12 termijnen, telkens van één maand. Servicekosten bedragen omgerekend per maand €25.

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
in overleg

Huurtermijn
In overleg

Indexering
De huur wordt jaarlijks aangepast, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 15 augustus 2008 en op 25 augustus 2008 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 68/2008.

Bestemming
Detailhandel / publieksgerichte dienstverlening

Waarborgsom/zekerheidsstelling
In overleg met de verhuurder zal de hoogte van de waarborgsom/zekerheidsstelling
Nader worden bepaald.

Parkeermogelijkheden
Parkeren is- tegen betaling- mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage, op de openbare weg alsmede parkeren voor vergunninghouders.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Lijnmarkt
  Utrecht

  winkelruimte • 75 m²

  € 3,500 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: