Beschrijving

Ruim en net afgewerkt 2-kamer appartement (ca. 63 m2), gelegen nabij het Centrum van Maarssenbroek met buitenruimte, externe bergruimte en parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit appartement is deels gestoffeerd en van alle gemakken voorzien. 

Locatie: nabij het winkelgebied van het gezellige Maarssenbroek gelegen; winkels, horecagelegenheden, Station Maarssen en uitvalswegen in de nabije omgeving.

Indeling/omschrijving: Het appartement is gelegen op de derde verdieping en bestaat een living met open keukenruimte (voorzien van inbouwapparatuur), één ruime slaapkamer, badkamer voorzien van doucheruimte, vaste wastafel en wasmachineaansluiting, separate toilet, balkon, externe bergruimte en parkeergelegenheid op het terrein.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is omgerekend € 1.075,- per maand inclusief voorschot op de gebruikerslasten (gas/water/elektra) 
- Woonoppervlakte: circa 63 m2 
- Aanvaarding: per 1 oktober 2021 (of zo spoedig mogelijk daarna)
- De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd 
- De opzegtermijn is gelijk aan 2 kalendermaanden 
- De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn 
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur 
- Profiel huur kandidaat: 1 persoon (werkend) of stelletje (werkend), géén huisdieren toegestaan!
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. 
- Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee. 

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren. 

Zoeken 
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers. 

Matchen 
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten. 

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) 
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. 

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl 

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken