Beschrijving

Adres en plaats: Laan van Nieuw Guinea te Utrecht

Wijk/Ligging: Laan van Nieuw Guinea-Spinozaplantsoen

Huurprijs: € 625,- per maand (inclusief voorschot G/W/E)

Omschrijving: In de populaire wijk  Laan van Nieuw Guinea-Spinozaplantsoen (Lombok-West), grenzend aan de bruisende Kanaalstraat, Winkelcentrum Groeneweg, het Merwedekanaal en diverse Stadsparken, bevindt zich deze vorig jaar nieuw opgeleverde studio met ingebouwde hoogslaper van ca. 15 m2. De studio wordt gestoffeerd (laminaatvloer, verduistering en verlichting) opgeleverd en beschikt over een keukenruimte voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met wastafelmeubel en een douche. De wasmachine wordt gedeeld met een aantal andere woonruimtes in het pand. 

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 625 ,- inclusief voorschot G/W/E per maand, exclusief Gemeentelijke Heffingen
- Aanvaarding: per 1 augustus 2022 
- Totale oppervlakte: circa 15 m2
- Verhuurperiode: 12 maanden, verlenging in overleg. (o.b.v. tijdelijke huurovereenkomst).
- De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand
- De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
- Bouwjaar: 1928 (renovatie-jaar 2021)
- Energielabel B 
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken