Beschrijving

Wijk/Ligging: Utrecht Binnenstad

Huurprijs: € 995,- per maand (exclusief)

Omschrijving: In hartje binnenstad Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en met alle benodigde winkelvoorzieningen en horecagelegenheden in de straat en directe omgeving, ligt deze ruime en zelfstandige woonruimte van ca. 34 m2. De woonruimte heeft een eigen keukenblok (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en badkamer voorzien van doucheruimte, toilet en vast wastafel. Het unieke en zéér ruime dakterras is voor gemeenschappelijk gebruik. De woonruimte is op zeer korte termijn beschikbaar!

Bijzonderheden:
- De huurprijs is € 995,- exclusief alle gebruikerslasten en gemeentelijke belastingen per maand 
- Profiel huur kandidaat: één persoon of stelletje, werkend, géén huisdieren!
- Aanvaarding: 6 augustus 2022
- Totale oppervlakte: ca. 34 m2
- Verhuurperiode: 12 maanden, verlenging in overleg. (o.b.v. tijdelijke huurovereenkomst).
- De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken