Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooi, ruim en modern woonhuis met alle comfort? Aan de rand van de stad, maar ook binnen enkele minuten op de diverse uitvalswegen. In de nieuwbouwwijk ‘Rijnvliet’ ben je van alle gemakken voorzien, ideaal voor een jong gezin of expats!

Ligging en Omgeving
De woning is gelegen in de fraaie nieuwbouwwijk Rijnvliet (gerealiseerd in 2019), grenzend aan de recreatieplas ‘Strijkviertel’ en diverse Sportparken. Het gezellige Centrum van Utrecht is binnen 
ca. 15 minuten per fiets of bus te bereiken (bushalte op 3 minuten loopafstand). Tevens is de woning zéér gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen (A2 en A12).

Indeling: 

Begane grond: royale hal met trapopgang naar 1e verdieping, trapkast en separate toiletruimte, lichte en zeer ruime aan achterzijde gesitueerde woonkamer met schuifpui naar zonnige achtertuin (met achterom) gelegen op het Zuiden van ca. 8 meter diep, halfopen keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur (5-pits inductie, afzuigkap, vaatwasser, oven, combimagnetron en koelvriescombinatie).
Afmetingen/Grootte:
-	Woonkamer: ca. 60 m2
-	Keuken: ca. 13.5 m2
-	Achtertuin: ca. 40 m2

Eerste verdieping: ruime overloop, drie (slaap)kamers en badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, tweede toilet en wastafel.
Afmetingen/Grootte: 
-	Slaapkamer voorzijde links: ca. 12 m2
-	Slaapkamer voorzijde rechts: ca. 7 m2
-	Slaapkamer achterzijde: ca. 15 m2
-	Badkamer: ca. 7.5 m2

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken zolderetage met bergruimte en de aansluitingen voor wasmachine en droger. 
Afmetingen/Grootte: 
-	Zolder: ca. 50 m2

Afmetingen/Grootte:
- Woonkamer: ca. 60 m2
- Keuken: ca. 13.5 m2
- Slaapkamer voorzijde links: ca. 12 m2
- Slaapkamer voorzijde rechts: ca. 7 m2
- Slaapkamer achterzijde: ca. 15 m2
- Badkamer: ca. 7.5 m2
- Zolder: ca. 50 m2              

Bijzonderheden: 
- Aanvaarding: per 16 november 2021;
- Gelegen op toplocatie in de nieuwbouwwijk Rijnvliet; 
- Ruime en onderhoudsvrije achtertuin gelegen op het Zuiden met externe bergruimte (schuur);
- Gratis parkeren;
- De woning wordt deels gestoffeerd (vloer) verhuurd; 
- Profiel kandidaat: stel of gezin, delers zijn niet toegestaan; 
- De opzegtermijn (na 12 maanden) is gelijk aan 2 kalendermaanden; 
- Het huurcontract wordt opgemaakt voor minimaal 12 maanden, daarna in overleg eventueel verlengbaar; 
- Huurprijs € 1.995,00 per maand exclusief alle verbruikskosten en gemeentelijke heffingen/belastingen;
- De waarborgsom is tweemaal de maandhuur; 
- Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor;
- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages;
- Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden;
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee. 

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren. 

Zoeken 
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers. 

Matchen 
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten. 

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) 
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website onder kopje ‘Aanhuur’. 

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl 

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken