Beschrijving

In de wijk “Kanaleneiland-Zuid” in een kleinschalig appartementencomplex (totaal 5 woningen) gelegen, goed onderhouden 3-kamer appartement op de 2e verdieping met balkon op het Zuiden en berging op de begane grond. Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en biedt zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht en ligt aan een rustige straat in een woonerf. 

Locatie: rustige ligging nabij diverse winkelvoorzieningen (Grootwinkelcentrum “Kanaleneiland”) en ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, oude Stadscentrum, het Centraal Station en de belangrijke uitvalswegen.

Indeling 
Begane grond: afgesloten centrale entree met berging en trapopgang naar verdieping.
2e Verdieping: entree, gang met toilet, woonkamer (ca. 20 m2), voorzien van vloerverwarming, met open keuken en deur naar balkon op het Zuiden, badkamer met ligbad, aansluiting voor wasmachine en kast met opstelling van cv-ketel, slaapkamer 1 (ca. 10 m2) en slaapkamer 2 (ca. 6 m2).

Bijzonderheden: 
•Huurprijs: € 1.100,-- per maand Exclusief Gebruikerslasten en Gemeentelijke Heffingen
•Profiel huur kandidaat: single of stel (géén woningdelers), werkend!
•De woning is deels gestoffeerd. 
•Bouwjaar: 1989
•Inhoud: circa 165 m3 
•De verhuurperiode is voor bepaalde tijd, 1 jaar met optie tot verlenging 
•Waarborgsom: 2 maanden huur ( € 2.200,--)
•Oppervlakte: circa 53 m2
•Aanvaarding: per 15 september 2021
•Verwarming en warmwater d.m.v. cv-combiketel (bouwjaar 2002)
•Woning is geïsoleerd, woonkamer v.v. vloerverwarming
•Inpandig berging op de begane grond

- De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. 
- Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee. 
Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren. 

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers. 

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten. 

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. 
Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. 
Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl
Langs komen op kantoor is ook mogelijk

Kenmerken