Beschrijving

Algemeen
In een rustige woonomgeving aan een autoluwe en doodlopende straat gelegen, ruime tussenwoning bestaande uit 4-kamers met eigen parkeergelegenheid, royale berging en zonnige onderhoudsarme achtertuin. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijk gedeelte van de wijk Fazantenkamp waar de achtertuin direct grenst aan een groot speelveld met speeltuin en veel privacy. 

OMGEVING, LIGGING, VOORZIENINGEN EN BEREIKBAARHEID
In de directe omgeving is er een ruime keus aan basisscholen en andere voorzieningen. In het park is een kinderboerderij met een natuurlijke speeltuin en zijn diverse sportverenigingen in de buurt. Het grote winkelcentrum Bisonspoor ligt op korte afstand van de wijk net zoals het NS-station en de uitvalswegen. Ook zijn er in de omliggende wijken nog diverse supermarkten op fietsafstand. Maarssen-dorp is ook op fietsafstand te bereiken, met rivier De Vecht, de sfeervolle grachtenpandjes, diverse restaurantjes en de nabijheid van verschillende natuur- en recreatiegebieden. 

Indeling

Begane grond:
Eigen oprit/parkeerplaats voor de deur, toegang tot royale berging aan de voorzijde van de woning met buitenkraan, entree, ruime hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar 1e verdieping. Aan de straatzijde gesitueerde ruime woonkamer, deur naar lichte moderne woonkeuken in hoekopstelling met grote raampartij en voorzien van diverse inbouwapparatuur, verder is er in de woonkeuken nog een handige en ruime trapkast te vinden. Via een loopdeur heb je toegang tot de zonnige tuin op het Noordwesten. De tuin grenst aan een grote afgesloten groenstrook waardoor je veel privacy hebt en niet uitkijkt op andere woningen. 

1e Verdieping:
Deze verdieping bestaat momenteel uit één (ouder)slaapkamer en een 2e woonkamer (was voorheen 2 (slaap)kamers en is samengevoegd tot één grote kamer). Deze kan eenvoudig weer opgedeeld worden in 2 separate (slaap)kamers. Ruime, volledig betegelde badkamer, voorzien van 2e toilet, ligbad, douche en vaste wastafel. Vaste trap naar de zolderverdieping.

2e Verdieping 
Voorzolder met veel bergruimte, aansluiting voor wasmachine en droger, opstelling cv-ketel, ruime kamer met bergruimte. Deze zolderverdieping is eventueel nog te splitsen waardoor er een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd.AFMETINGEN
Zie NEN 2580 meetrapport.
Toelichtingsclausule NEN2580 (De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580).
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


BIJZONDERHEDEN EN KENMERKEN
- Bouwjaar 1976;
- Woonoppervlakte ca. 113,8 m2 (NEN gemeten) 
- Inhoud ca. 415,6 m3;
- Perceel: 130 m2
- Zonnige achtertuin op het Noordwesten oosten met veel privacy en groen uitzicht;
- 3 slaapkamers met de mogelijkheid om 5 slaapkamer te realiseren;
- Eigen oprit voor de deur;
- Prettige leefomgeving nabij diverse voorzieningen, winkels, uitvalswegen en het openbaar vervoer; 
- Gelegen in een autoluwe straat/hofje;
- Voldoende openbare parkeergelegenheid;
- Kindvriendelijke woonwijk met diverse speeltuintjes;
- Woning kan vergroot worden door dakkapellen op de 2e verdieping te plaatsen en/of uitbouw begane grond.
- Energielabel is nog niet definitief;
- Oplevering in overleg. 

Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Alle maten zijn indicatief, voor de exacte juistheid van de gegevens kan door ons niet worden ingestaan.

Kenmerken