Beschrijving

Leuke starterswoning, bestaande uit 4 kamers met 2 balkons en een ruime berging op de begane grond. Het betreft een ruim appartement (circa 70 m2), gelegen op de 2e verdieping in de populaire wijk ‘Transwijk Noord’ op circa 5 minuten fietsafstand van stadscentrum Utrecht. Door de praktische indeling, grootte en locatie is het appartement ook zeker aantrekkelijk voor beleggers of ouders die een woning zoeken voor hun studerende kinderen. 

OMGEVING, LIGGING, VOORZIENINGEN EN BEREIKBAARHEID
De wijk "Transwijk" is sterk in ontwikkeling met een toenemende populatie starters, tweeverdieners en jonge gezinnen. Het voorzieningenniveau is groot. In de directe omgeving zijn o.a. grootwinkelcentrum Nova, scholen, gezondheidscentra, diverse sportverenigingen en Park Transwijk te vinden. Zowel met de fiets, het openbaar vervoer of de auto bent u snel ter plaatse in de omliggende dorpen en steden zoals Nieuwegein, Houten en Amsterdam en niet te vergeten het Utrecht Science Park (De Uithof) dat per trein, fiets, bus- en tramverbinding goed bereikbaar is. De Veilinghavenkade met zijn gezellige restaurants ligt eveneens op loopafstand. Directe uitvalswegen zoals de A2, A12, A27 en A28 zijn goed bereikbaar. 

INDELING

Begane grond
Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. 
Hal met toegang tot de bergingen en het trappenhuis naar de verdiepingen.
Hier bevindt zich tevens de ruime afsluitbare berging van circa 9,5m2.

Tweede verdieping
Entree, hal met meterkast, volledig betegelde badkamer voorzien van doucheruimte en vaste wastafel, separate toiletruimte, gangkast, dichte keuken met opstelling cv-ketel en deur naar balkon achterzijde, (slaap)kamer 1 en (slaap)kamer 2 hebben hebben toegang tot hetzelfde balkon, (slaap)kamer 3 met deur naar balkon voorzijde van het gebouw, aansluitend (woon)kamer 4 met veel lichtinval. 

AFMETINGEN
Zie plattegronden en NEN 2580 meetrapport.
Toelichtingsclausule NEN2580 (De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580).
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Vereniging van Eigenaars “VVE Van Bijnkershoekslaan/Loderlaan” is actief en gezond, het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘VvE Metae’. Er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjaren onderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement. De servicekosten voor het appartement bedragen € 137,72 per maand.


BIJZONDERHEDEN EN KENMERKEN
-Woonoppervlakte: circa 70,6 m² (NEN gemeten)
-Inhoud: 230 m³;
-Bouwjaar: 1964;
-Verwarming en warmwater middels cv-ketel; 
-Buitenruimte: circa 8,2m2 verdeeld over 2 balkons;
-Eigen ruime afsluitbare berging op de begane grond; 
-Actieve en gezonde VvE, de servicekosten bedragen € 137,72 per maand; 
-Gratis parkeren voor het complex en omgeving; 
-Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen;
-Oplevering: kan per direct.

Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Alle maten zijn indicatief, voor de exacte juistheid van de gegevens kan door ons niet worden ingestaan.

Kenmerken