Zoekopdracht/Opdracht tot Dienstverlening (OTD) voor Koopwoning of Huurwoning

De koop- en huurwoningen die op onze website worden aangeboden, komen uit onze eigen portefeuille. Voor deze woningen hebben wij al een verkoop/verhuuropdracht gekregen van desbetreffende verkopers/verhuurders/eigenaren en kunnen wij -niet- namens u meer optreden. Wilt u op de hoogte blijven van koop en/of huur aanbod van woningen buiten onze eigen portefeuille, dus van de gehele markt? Geef ons dan een opdracht en we starten meteen voor u met het zoeken naar geschikte woonruimte. Dit kan door een kosteloze inschrijving waarbij u een account aan kunt maken met uw zoekprofiel. Deze geplaatste zoekopdracht/opdracht tot dienstverlening (otd) is altijd op basis van ‘NO CURE-NO PAY’. Wij treden in dit geval namens u op en behartigen enkel uw belangen. Alleen bij een geslaagde aanhuur of aankooptransactie betaalt u ons de vooraf overeengekomen courtage voor de door ons verleende diensten.

De kosten bij een Koopwoning:

In het geval van aankoopbemiddeling zijn de kosten voor het gehele traject 1% plus 21% BTW.

De kosten bij een Huurwoning:

Wanneer wij u succesvol hebben kunnen helpen bij het aanhuren van een woning, brengen wij één maand huur plus 21% BTW bij u in rekening.

Zodra wij woningen hebben gevonden die bij uw profiel passen krijgt u bericht. Onze zoekmachine zoekt in alle grote woningsites van Nederland.

Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht
Nederland
Telefoon: 030 - 2901806
E-mailadres:
 
BTW: 855401515B01
Bankrekening: NL70INGB0007006525
KvK nummer: 63786788
 

Plan uw route

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier bevestig ik de Algemene Voorwaarden van Vizier Makelaardij OG te hebben gelezen en akkoord te gaan met de inhoud ervan. Tevens ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.