De aankoop van uw droomwoning

Het moet klikken

Een huis binnenlopen en meteen denken: ‘Ja, dit is het’. Dan zit het goed, dan heeft u gevonden wat u zocht. Maar waar vindt u die woning? Vizier Makelaardij OG helpt u bij uw zoektocht. De huizenmarkt in en rond Utrecht kent voor ons geen geheimen en wij weten uit ervaring: uiteindelijk vindt iedereen dé woning.

Uw woonwensen in beeld

Wat is voor u het belangrijkste aan een nieuwe woning en welke extra’s zijn mooi meegenomen? Wat zijn uw toekomstplannen? We nemen de tijd voor een eerste gesprek, zodat wij goed begrijpen wat u wilt. En waar wij het moeten zoeken.

Zoeken en vinden

Wij komen dagelijks nieuw aanbod van woningen tegen op internet staan. Als we denken dat uw woning er tussen zit, hoort u het meteen. Populaire huizen worden – nog steeds – snel verkocht, dus daar wilt u op tijd bij zijn. Zoekt u liever zelf? Prima, dan belt u ons zodra uw oog is gevallen op een woning. Wij regelen een bezichtiging en adviseren u over de aankoop.

Bieden en onderhandelen

U heeft het huis gevonden. Dan wordt het spannend: afwegen, bieden en onderhandelen. U wilt de woning, maar hoeveel is deze precies waard? Is het onderhoud in orde en welke kosten moet u nog maken voordat u kunt verhuizen? Wij adviseren u over al deze zaken en doen namens u de onderhandelingen.

Gefeliciteerd!

Bent u het eens geworden met de verkoper? Gefeliciteerd, het huis is van u! Wij begeleiden u bij al het verdere regelwerk, van bouwkundige keuring tot en met de sleuteloverdracht.

Neem contact met ons op Bekijk onze koopwoningen