Uw woning in vertrouwde handen

U wilt uw huis verkopen? Dan is het prettig om persoonlijke en professionele ondersteuning te krijgen. Vizier Makelaardij OG begeleidt uw woningverkoop van a tot z. Dat betekent dat wij:

  • samen met u de verkoopstrategie en de vraagprijs bepalen;
  • informatie op internet plaatsen;
  • de bezichtigingen van uw huis verzorgen;
  • namens u onderhandelen over de prijs en de oplevering;
  • de koopovereenkomst opstellen en helpen bij de papierwinkel die een verkoop met zich meebrengt.

Tot en met de sleuteloverdracht

We blijven betrokken bij de verkoop totdat de laatste handtekening gezet is. Zodat u altijd met een zeker gevoel de sleutel overdraagt aan de nieuwe bewoners..

Wat wilt u zelf doen?

Misschien zorgt u zelf voor de promotie op internet of de bezichtiging van uw huis? Prima, dan helpen wij u graag bij de zaken die u liever uitbesteedt. Op het moment dat de onderhandelingen beginnen bijvoorbeeld, of als u deskundig advies wilt over de kleine lettertjes in de koopovereenkomst.

Heldere afspraken

Als u de verkoop van uw pand toevertrouwt aan Vizier Makelaardij OG, weet u precies waar u aan toe bent. We maken van tevoren uitgebreid kennis en vertellen u graag over onze dienstverlening. Onze stelregel is: afspraak is afspraak, hoe lang – of kort – het verkopen van uw huis ook duurt.

Presentatie en verkoopstrategie van uw woning

We zorgen voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van uw huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van uw woning op Funda. We bepalen de doelgroep voor uw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers. Daarnaast kunnen we gebruik maken van digitale en sociale media om potentiële huizenkopers te bereiken.

Neem contact met ons op Meld uw woning aan voor de verkoop