Verhuren zonder rompslomp

Vizier Makelaardij OG bemiddelt ook voor verhuurders in de vrije sector. U wilt graag goede inkomsten halen uit de verhuur van uw woning(en), zonder dat het u veel moeite of rompslomp kost. Vizier Makelaardij OG neemt u die rompslomp uit handen, voor een zeer gunstig bemiddelingstarief.

Presentatie en verhuurstrategie van uw woning

We kunnen zorgen voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van uw huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van uw woning op platformen als Pararius, Funda en diverse andere aangesloten mediapartijen. We bepalen de juiste doelgroep voor uw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken.

Leegstand beperken

Als u het zoeken naar huurders uitbesteedt, zorgt u ervoor dat een huurwoning niet te lang leeg staat. U schakelt ons in door het afgeven van een verhuuropdracht, wij starten vervolgens onze verhuuractiviteiten op en kunnen vaak binnen afzienbare tijd een geschikte huurkandidaat vinden.

Bel voor een afspraak

Wilt u uw woningen laten verhuren via Vizier Makelaardij OG? Of wilt u advies over het verhuren van woningen en uw rechten en plichten als verhuurder? Indien u interesse heeft in een geheel vrijblijvend gesprek voor een beheer pakket op maat en de tarieven of alleen de verhuur van uw woning(en), dan kunt u te allen tijde contact opnemen met ons. Bel voor een afspraak, 030 - 2901806 of mail naar: info@viziermakelaardij.nl

Neem contact met ons op Meld uw woning aan voor de verhuur