Op zoek naar een huurwoning

U kunt Vizier Makelaardij OG ook inschakelen voor een aanhuur-opdracht. Wij bemiddelen dan in opdracht van huurders. Zoekt u een huurwoning in de vrije sector, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig komen in Utrecht huurwoningen vrij, van een woonruimte in het gezellige centrum van Utrecht tot huurwoningen in een rustige buitenwijk van de stad.

Uw woonwensen en opdracht tot dienstverlening

In een kennismakingsgesprek zetten we uw woonwensen op een rij en worden alle afspraken vastgelegd in een opdracht tot dienstverelening (OTD). Indien gewenst kan deze procedure uiteraard ook online via onze website gebeuren. Na deze formaliteiten kunnen we meteen voor u aan de slag en ontvangt u afhankelijk van uw zoekprofiel zo spoedig mogelijk woningaanbod passend bij uw zoekopdracht.

Gunstige prijs voor onze inzet

Vanzelfsprekend onderhandelen we namens u met de verhuurder/eigenaar of diens vertegenwoordiger over alle relevante aspecten waarbij alleen uw belangen voorop staan. Gedurende de onderhanderlingen gebruiken wij onze kennis van de markt om voor u de best mogelijke resultaat te behalen. Ook zorgen wij voor een goede afhandeling van alle formaliteiten en maken we goede afspraken over bijvoorbeeld de oplevering en de overdracht van de woning. Dit alles en nog meer wordt allemaal vooraf vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening (OTD). De kosten van onze bemiddeling voor u zijn zeer gunstig: één maand huur plus 21% BTW en worden alleen in rekening gebracht als wij voor u slagen. (No-Cure No-Pay principe) Wij blijven net zo lang voor u doorzoeken totdat we uw droomhuis hebben gevonden.

Neem contact met ons op Bekijk onze huurwoningen