Vizier Makelaardij OG
Groeneweg 63
3531 VB Utrecht

Tel: 030 - 2901806
Mail: info@viziermakelaardij.nl

Verhuur

Verhuren zonder rompslomp

Vizier Makelaardij OG bemiddelt ook voor verhuurders in de vrije sector. U wilt graag goede inkomsten halen uit de verhuur van uw woning(en), zonder dat het u veel moeite of rompslomp kost. Vizier Makelaardij OG neemt u die rompslomp uit handen, voor een zeer gunstig bemiddelinstarief.

Betrouwbare huurders

Wij zoeken voor u betrouwbare en nette huurders, wij regelen de bezichtiging van de woning en de hele verdere afhandeling. Als u dat wilt zorgen we ook voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe huurders. Het gaat tenslotte om uw woning.

Leegstand beperken

Als u het zoeken naar huurders uitbesteedt, zorgt u ervoor dat een huurwoning niet te lang leeg staat. U schakelt ons in door het afgeven van een verhuuropdracht, wij starten vervolgens onze verhuuractiviteiten op en kunnen vaak binnen afzienbare tijd een geschikte huurkandidaat vinden.

Bel voor een afspraak

Wilt u uw woningen laten verhuren via Vizier Makelaardij OG ? Of wilt u advies over het verhuren van woningen en uw rechten en plichten als verhuurder? Bel voor een afspraak, tel (030) 290 18 06 of mail naar: info@viziermakelaardij.nl