tempImage5g3ByT.bmp tempImage9rXCH2.bmp tempImagepiNoRn.bmp tempImage5ibirp.bmp tempImage7Jxgjm.bmp tempImagesflwmn.bmp tempImageQ4R4sk.bmp tempImageAQU75v.bmp tempImageZinrCf.bmp tempImage3JxZsG.bmp tempImageWazaSA.bmp tempImageHrhtPk.bmp
tempImage5g3ByT.bmp
tempImage9rXCH2.bmp
tempImagepiNoRn.bmp
tempImage5ibirp.bmp

Te huur: Amsterdamsestraatweg 198, 3551 CN Utrecht

€ 2.000,- /mnd € 24.000,-/m2/mnd
Type object Winkelruimte
Aanvaarding In overleg
Totale VVO 98 m²

Beschrijving

Het betreft de verhuur van een bedrijfsruimte van circa 98 m2 groot met garage. Het pand is gelegen op een prachtige zichtlocatie op een hoek aan de Amsterdamsestraatweg waarbij de authentieke uitstraling van de fraaie voorgevel nog behouden is gebleven.

Bent u een ondernemer en op zoek naar een unieke locatie voor uw onderneming? Dan is deze ruimte aan de Amsterdamsestraatweg 198 in Utrecht absoluut een bezichtiging waard! Gelegen in deze levendige omgeving, biedt dit pand alle mogelijkheden voor het vestigen van een succesvolle onderneming.

Locatie, locatie, locatie!
De Amsterdamsestraatweg is van oudsher een levendige en bruisende winkelstraat vlakbij het centrum van de stad. De straat zelf en directe leefomgeving heeft een enorme kwaliteitsslag gemaakt en ontwikkelde zich de laatste jaren tot een van de meest gewilde buurten van Utrecht. Het winkelgebied is de afgelopen jaren flink onder handen genomen en kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en kantoren. De vele vernieuwingen, restauraties en andere herstructurerende ingrepen in de straat hebben geleid tot een mooie mix tussen lokale ondernemers en de grotere landelijke ketens. Door de centrale ligging en het hoge voorzieningenniveau blijven nieuwe ondernemers zich vestigen aan deze zijde van de stad.

Bestemming en gebruik:
De bestemming van het perceel is ‘Gemengd-1’, dit houdt in dat het pand voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Globaal genomen: Detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.

Bijzonderheden:
Aanvullende informatie met betrekking tot de gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de Gemeente. In nader overleg met de Gemeente kunnen andere functies mogelijk worden toegestaan. Deze functies zijn enkel toegestaan met een omgevingsvergunning die is verleend op grond van artikel 4.4.1 van de regels.

Bereikbaarheid
Per auto: De Amsterdamsestraatweg is goed bereikbaar met de auto. Daarnaast zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. De ontsluiting met de rijksweg A2 en de ringweg N230, de Zuilense Ring, is op enkele autominuten afstand gelegen.

Per openbaar vervoer: De winkelruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer, er zijn diverse bushaltes in de omgeving waarvan om de paar minuten bussen vertrekken richting Centraal Station Utrecht.

Te voet: De winkelruimte is tevens op circa 17 loopminuten gelegen van het Centraal Station en de historische binnenstad. Daarnaast is treinstation Utrecht Zuilen binnen 18 loopminuten te bereiken, vanaf hier vertrekken regelmatig treinen richting: Utrecht Centraal, Driebergen, Zeist en Breukelen.
Parkeermogelijkheden
In de directe omgeving zijn er openbare parkeerplaatsen aanwezig. Er is betaald parkeren van toepassing. Tevens is het mogelijk om bij de gemeente een (zakelijke) parkeervergunning aan te vragen.

Vloeroppervlakte
De metrage van de winkelruimte is circa 98 verdeeld over de begane grond inclusief de garage. Het object is NIET conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten. Een NEN 2580 meetstaat is niet beschikbaar.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere:
• toilet;
• opslagruimte;
• keuken;
• systeemplafond.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

Welstandsklasse
A2.

Huurprijs:
€ 2.000,00 per maand.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
In principe een huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Een kortere aanvangshuurperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest actuele model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar gebouw: circa 1930.
- Gebruiksoppervlakte totaal (BAG): 85,0 m2/ Perceel: 98,2m2.
- Inhoud: circa 300 m3.
- Het pand dient intern gemoderniseerd te worden.
- Kadastrale informatie: Gemeente: Catharijne, Sectie: B, Perceel: 3405.
- De winkelruimte wordt in de huidige staat (casco) en zonder voorzieningen opgeleverd behoudens onder opleveringsniveau genoemde zaken.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte aan de Amsterdamsestraatweg 198 in Utrecht? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Deze unieke kans wilt u niet missen!

Voorbehoud:
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00894
Huurprijs € 2.000,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 14 september 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1930
Oppervlaktes en inhoud
VVO 98 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Lokale voorzieningen Bank binnen 500 meter
Geldautomaat binnen 500 meter
Recreatie binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Busknooppunt binnen 500 meter
Treinstation binnen 500 meter
Trein voorhalte binnen 500 meter
Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Tramhalte binnen 500 meter
Tramknooppunt binnen 500 meter
Uitrusting
Heeft een showroom Ja

Kaart

Sluiten

Recent bekeken